Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدعلی یزدی‌خواه ، با انتقاد از مافیایی که بر کنکور سیطره انداخته است در ارائه راهکار برای برون‌رفت از این معضل، گفت: آموزش و پرورش باید از همین ابتدای سال تحصیلی جدید به موضوع کنکور ورود جدی‌تری داشته باشد، ضمن اینکه طبق مصوبات سال‌های 92 و 95 مجلس شورای اسلامی قرار بود که سهم تاثیر سوابق تحصیلی در قبولی دانشگاه‌ها به 85 درصد برسد به این معنا که این میزان از دانش‌آموزان بدون شرکت در آزمون کنکور توسط مراکز آموزش عالی پذیرفته شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمون کنکور تنها باید برای 15 درصد دانش‌آموزان برگزار می‌شد

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: البته قرار بود 15 درصد دانش‌آموزانی هم که نمی‌توانند بر اساس سوابق تحصیلی خود وارد دانشگاه‌ها شوند در آزمون کنکور سراسری با یکدیگر رقابت کنند.

اختاپوس موسسات کنکور با درآمد چندصدمیلیاردی نظام آموزشی را به حاشیه می‌برند

وی با بیان اینکه اختاپوس کنکور موسسات آموزشی با گردش مالی صدها هزار میلیارد تومان در سال نظام آموزشی کشور را به حاشیه می‌برند، تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش باید از همین الان برای کنکور برنامه‌ریزی کند، ضمن اینکه طراحی آزمون‌های هماهنگ برای برخی دروس انتخابی در مقاطع تحصیلی دهم و یازدهم به همراه نتایج آزمون‌های نهایی دانش‌آموزان از جمله مولفه‌هایی هستند که می‌توانند نحوه پذیرش دانش‌آموزان توسط دانشگاه‌ها را رقم بزنند و با این روش می‌توان حواشی پیرامون نحوه برگزاری آزمون‌های سراسری را نیز رفع کرد.

ادغام رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش به هنرستان‌های کشور آسیب می‌رساند

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: یکی از راهکارهای مهمی که کلید اصلی حل مشکل اشتغال کشور بوده، توجه به رشته‌های فنی و حرفه‌ای در وزارت آموزش و پرورش و آموزش‌های حرفه‌آموزی در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: به تازگی وزارت آموزش و پرورش در راستای چابک‌سازی، کوچک‌سازی و حذف برخی پست‌ها، بخش‌های متوسطه اول و دوم را با هم ادغام کرده است که یک‌ بار اجرایی سنگینی را برای کارشناسان مربوطه ایجاد می‌کند. از سوی دیگر ادغام رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش باعث آسیب دیدن رشته‌های فنی و حرفه‌ای در سطح هنرستان‌های کشور می‌شود. /

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رشته های فنی و حرفه ای آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۴۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: در برنامه هفته معلم از ۶۰۰ معلم نمونه قدردانی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، آیت الله محمدباقر لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش و اعضای ستاد گرامیداشت هفته معلم با قدردانی از  معلمان و فرهنگیان مازندران اظهار داشت: هفته معلم  یادآوری خاطره معلم مجاهد شهید آیت الله مطهری است و در این هفته از معلمان فرهیخته تجلیل می‌شود.

وی با آرزوی تعالی درجات برای روح مطهر این شهید فرهیخته تصریح کرد: قدردانی از زحمات تربیتی، علنی، آموزشی جامعه فرهنگیان ضرورت دارد.

وی با تاکید بر اهمیت تعلیم و تربیت و مرورش نسل معنوی و تاثیر تربیت متعالی در آینده دانش آموزان گفت: آینده یک مملکت و یک جامعه در گرو آموزش و پرورش است. ضرورت دارد در جهاد تبیین از نظر افرادی که با نسل جدید آشنا هستند استفاده کنیم.

آیت الله لائینی با تاکید بر اینکه باید در مدارس تربیت پرورشی را جدی بگیریم اظهار کرد: قرآن تزکیه را قبل از تعلیم ذکر کرده و در واقع پرورش مهمتر از تعلیم است. مدارس هیئت امنایی از قلمرو آموزش و پرورش خارج نیست و باید در این مدارس همه چیز حساب شده باشد. در عین اینکه اینگونه مدارس امنایی دولتی هست باید برنامه‌های فرهنگی و تربیتی ویژه‌ای برای دانش آموزان داشته باشد.

وی گفت: شاهد همکاری مسئولین شهری هستیم و در هر شهر می‌توانیم یک یا چند مدرسه هیئت امنایی داشته باشیم.

حسین کمالی مدیرکل آموزش و پرورش مازندران  هم با اشاره به اجرای برنامه‌های فرهنگی متنوع  هفته معلم در استان افزود: در هفته معلم به مدارس توصیه شده برنامه با مشارکت اولیای دانش آموزان  و خانواده فرهنگیان برگزار کنند. 

کمالی تصریح کرد: در آیین تجلیل معلم نیز از 600 معلم قدردانی می‌شود. 98 معلم منتخب شهرستانی و 9 معلم کشوری معرفی شده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • یک‌بار دیگر کنکور ویرانگر!